Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 858 kJ / 683 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,16 g |
Tuky | 53,49 g |
Vláknina | 21,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,31 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji opečieme klobúčiky podpňoviek, posypeme mletou rascou, osolíme a necháme ich vychladnúť.
Krok 2: Na taniere rozložíme listy šalátu a okolo na malé kocky narezanú paradajku.
Krok 3: Do stredu dáme vychladnuté klobúčiky húb.
Krok 4: Na zálievku dáme do hrnčeka olivový olej, ocot a soľ a metličkou vyšľaháme, kým nezhustne. Potom ňou prelejeme šalát.
Zveřejněno 29. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Václavkový / houbový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gB93
Moje poznámka
Václavkový / houbový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gB93
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
prochajdam před 17 minutami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
Chlebajez před 46 minutami
Pórková polévka s vejci, bramborami a lahůdkovým droždím
brtna před 1 hodinou
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 2 hodinami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 3 hodinami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 6 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 13 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 13 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 15 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 15 hodinami
Suroviny:
houby václavky,
rajče,
salát,
olej,
sůl,
kmín mletý,
olej olivový,
ocet vinný,
sůl
Komentáře (4)
Václavky k uskladnění povařím a pak zamrazím, nebo dám do skla