Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 858 kJ / 683 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,16 g |
Tuky | 53,49 g |
Vláknina | 21,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,31 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji opečieme klobúčiky podpňoviek, posypeme mletou rascou, osolíme a necháme ich vychladnúť.
Krok 2: Na taniere rozložíme listy šalátu a okolo na malé kocky narezanú paradajku.
Krok 3: Do stredu dáme vychladnuté klobúčiky húb.
Krok 4: Na zálievku dáme do hrnčeka olivový olej, ocot a soľ a metličkou vyšľaháme, kým nezhustne. Potom ňou prelejeme šalát.
Zveřejněno 29. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Václavkový / houbový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gB93
Moje poznámka
Václavkový / houbový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gB93
Nejnovější recepty
Kuřecí maso s dýní, pórkem a smetanou.(vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Kuskusový salát s grilovanou zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Papriky plněné lečem
Přidáno před 6 hodinami
Krémová květáková polévka s mrkví a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Mirabelková marmeláda
Přidáno před 22 hodinami
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno 11. 8. 2025 09:42:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemný boršč
Kajkajak před 9 minutami
Buchtičky s krémem
Titto10 před 33 minutami
Kuřecí jogurtové placičky
MiskaM před 1 hodinou
Rajská polévka III
Penkapa před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Dagmarak před 3 hodinami
Hořčicové brambory
Entony před 3 hodinami
Žebírka BBQ
dastymisa před 6 hodinami
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Klivan před 16 hodinami
Suroviny:
houby václavky,
rajče,
salát,
olej,
sůl,
kmín mletý,
olej olivový,
ocet vinný,
sůl
Komentáře (5)
Václavky k uskladnění povařím a pak zamrazím, nebo dám do skla