Suroviny pro 2 kusy
2kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 965 kJ / 1 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,21 g |
Tuky | 10,59 g |
Vláknina | 25,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 378,60 g |
Postup přípravy
Na dno mísy připravíme sůl, přidáme hladkou mouku, cibuli, zbytek vody a kvásek. Vznikne vláčné těsto, které přikryjeme a necháme kynout 1-1,5 hodiny. Krok 3: Pomoučenýma rukama těsto rozdělíme na dvě části a "zakroutíme".
Necháme na plechu 15 minut podkynout. Potřeme studenou vodou se solí. Krok 4: Pečeme 20-30 minut na 200 stupňů. Na plechu při pečení musíme mít misku s vodou.
Po upečení necháme vychladnout na mřížce.
Zveřejněno 20. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/opBX
Moje poznámka
Cibulové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/opBX
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno před 17 hodinami
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno před 19 hodinami
Zabaglione s jahodami
Přidáno 1. 6. 2025 18:01
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hlávkový salát se slaninou
Evule1 před 18 minutami
Koprová omáčka
LucieKrou před 8 hodinami
Párečky v těstíčku
Jan Nemec před 9 hodinami
Kuře na paprice
vakl1 před 10 hodinami
Pochoutka z vepřových jater
kimlo před 11 hodinami
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Ditunat před 11 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Jaroslav.gois@gmail.com před 12 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Nadja před 13 hodinami
Olejová bublanina
jiri petrasek před 13 hodinami
Hrstková polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
cibule,
olej olivový,
sůl,
cukr,
droždí
Komentáře (18)
Brzy budou zase
Zapomněla jsem napsat ,že samozřejmě smaženou tu cibuli