Velice pikantní utopenci jen pro otrlé
Receptů na utopence je nepřeberně, ale tenhle je opravdu jen pro silné jedince. I když milujete pálivá jídla, množství octa a pálivých paprik si upravte s ohledem na to, že zráním ve sklenici se chuť ještě zintenzivní.
Suroviny pro 5 porcí
1 porce = jeden špekáček
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 308 kJ / 1 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,13 g |
Tuky | 101,57 g |
Vláknina | 15,30 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 4,15 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 65,80 g |
Postup přípravy
Utopenci a další naložené dobroty. Co všechno můžeme naložit?
Zveřejněno 7. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velice pikantní utopenci jen pro otrlé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PXD1
Moje poznámka
Velice pikantní utopenci jen pro otrlé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PXD1
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 29 minutami
Pečená švestková povidla
Prakva před 55 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 2 hodinami
Kuře na zelí
kimlo před 3 hodinami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 3 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 6 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 6 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 6 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 16 hodinami
Suroviny:
špekáček,
cibule,
paprika čerstvá červená,
ocet,
koření nové koření,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
chilli paprika čerstvá,
sůl
Komentáře (5)