Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 280 kJ / 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,00 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g4Mr
Moje poznámka
Treska na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g4Mr
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 6 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 47 minutami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 2 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 2 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 2 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 3 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 3 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 4 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 5 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 5 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 5 hodinami
Tématické fráze:
treska na másle recepty,
treska na masle,
top recepty treska,
top treska na másle,
recept treska na másle,
treska recepty,
treska s kůží na másle a kmíně,
treska nejrychlejší recept,
jak na tresky,
treska,recepty,
treska recepty na másle,
treska bez kůže recepty,
treska na panvicce,
treska na maslo
Suroviny:
treska,
sůl,
kmín mletý,
máslo
Komentáře (4)
Ex post hledám recept...
Tady tento rcp souzní s mou přípravou
Až na maličkost...
...použil jsem filet s KŮŽÍ
Na rozpálenou pánev s kapkou oleje dát maso na pár vteřin kůží nahoru (jen co maso zbělá), pak přidat máslo a rybku otočit kůží dolů a dělat do okamžiku kdy máslo chytne oříškovou barvu.
A že má máslo i jedinečnou oříškovou chuť, to znalci samozřejmě vědí, že
Jako příloha pouze lehce ochucený ledový salát...
...no a žbrdolec bílého, že