Postup přípravy
Krok 1: Plátky jater obalíme v trojobalu (nesolíme!), dáme smažit do horkého oleje či sádla, dokud obal nezezlátne. Když jsou játra krásně měkká, vyndáme z oleje a osolíme.
Podáváme s bramborem, salátem a například tatarskou omáčkou a vychlazeným pivem.
Podáváme s bramborem, salátem a například tatarskou omáčkou a vychlazeným pivem.
Zveřejněno 6. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VA2z
Moje poznámka
Smažená játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VA2z
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 1 hodinou
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Putimské vepřové nudličky
Topmoni před 22 minutami
Maminčin vajíčkový salát
[email protected] před 54 minutami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
ZandaPanda před 1 hodinou
Rybí polévka
tomas.stoklasa před 1 hodinou
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 3 hodinami
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 3 hodinami
Sýrové karbanátky
Slaninova.L. před 3 hodinami
Jahodový likér
Jirka55221 před 5 hodinami
Domácí chleba
Samjda před 5 hodinami
Vánoční věnec
Stefi.f před 9 hodinami
Tématické fráze:
smažená játra,
smažená játra recept,
smažené játra,
játra smažená,
smažená hovězí játra,
obalovaná játra,
jak smažit játra,
jak upravit krůtí játra,
játra v trojobalu,
úprava jater,
recept na smažená játra,
recept smažená játra,
smazena obalena jatra,
smažená játra recepty,
hovězí játra smažená,
obalovana smažena jatra,
smažená jatra v trojobalu,
obalovaná vepřová játra,
smaženájátra,
jak upravit játra
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
olej,
sůl
Komentáře (16)