Smažená játra

terysha.mathey Kuchařka: terysha.mathey

Doba přípravy: 30 4 porce Jiné maso 12 názorů

Suroviny

4 plátky vepřových nebo hovězích jater
hladká mouka
vejce
strouhanka na obalování
olej (sádlo)
sůl
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky jater obalíme v trojobalu, NESOLÍME!!!, dáme smažit do horkého oleje či sádla a smažíme, dokud obal nezezlátne. Když jsou játra krásně měkká, vyndáme z oleje a osolíme.

  2. Podáváme s bramborem, salátem a například tatarskou omáčkou a vychlazeným pivem! :-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Smažená játra

Tématické fráze: smažená játra smažená játra recept smažené játra játra smažená smažená hovězí játra obalovaná játra jak smažit játra jak upravit krůtí játra játra v trojobalu úprava jater recept na smažená játra recept smažená játra smazena obalena jatra smažená játra recepty obalovana smažena jatra hovězí játra smažená smažená jatra v trojobalu obalovaná vepřová játra smaženájátra jak upravit játra

Zapomněl/a jsem heslo