Smažená játra

Suroviny 4 porce

4 plátky vepřových nebo hovězích jater
hladká mouka
vejce
strouhanka na obalování
olej (sádlo)
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Plátky jater obalíme v trojobalu (nesolíme!), dáme smažit do horkého oleje či sádla, dokud obal nezezlátne. Když jsou játra krásně měkká, vyndáme z oleje a osolíme.
    Podáváme s bramborem, salátem a například tatarskou omáčkou a vychlazeným pivem.

Komentáře k receptu Smažená játra

Tématické fráze: smažená játra smažená játra recept smažené játra játra smažená smažená hovězí játra obalovaná játra jak smažit játra jak upravit krůtí játra játra v trojobalu úprava jater recept na smažená játra recept smažená játra smazena obalena jatra smažená játra recepty hovězí játra smažená obalovana smažena jatra smažená jatra v trojobalu obalovaná vepřová játra smaženájátra jak upravit játra