Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 186 kJ / 45 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,75 g |
Tuky | 1,33 g |
Vláknina | 2,77 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,01 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slepičí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Zr
Moje poznámka
Slepičí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Zr
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 2 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 22 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 48 minutami
Prošívaná deka
sikulka131 před 1 hodinou
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 2 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 2 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 2 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 2 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 3 hodinami
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 4 hodinami
Jednoduchá roláda
Fikina před 4 hodinami
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 4 hodinami
Tématické fráze:
slepacia polievka,
slepacia polievka recept,
recept na slepaciu polievku,
slepaci polivka,
kuracia polievka,
kuracia polievka recept,
dobra slepacia polievka,
slepaci polevka,
slepacia polievka z bujonu,
slepacia polevka,
polivka slepačia,
kuracia polievka z bujonu,
slepačia polievka bujon,
kalerab,
očistená sliepka,
polevka slepacia sk,
slepičí polévka rekonvalescence,
slepičí vývar při rekonvalescenci,
polievka slepaci bujon mrkva,
ako sa var slepaia polievka
Suroviny:
slepice,
sůl,
mrkev,
petržel,
cibule,
celer,
kedlubna,
koření nové koření,
pepř celý
Komentáře (10)