Restované žampiony
Žampiony a máslo k sobě zkrátka pasují. Pokud při přípravě dodržíte postup, nepustí šťávu a budou tak akorát na skus. Když místo citronové šťávy použijete víno a přidáte čerstvé bylinky, vykouzlíte opravdovou lahůdku.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restované žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DG6B
Moje poznámka
Restované žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DG6B
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 14 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 20 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 23 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 50 minutami
Pečená švestková povidla
janatka před 56 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 1 hodinou
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 1 hodinou
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 2 hodinami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 3 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 3 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 9 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 15 hodinami
Suroviny:
žampióny,
olej,
máslo,
pepř mletý,
sůl,
šťáva citronová,
tymián,
česnek,
petrželka zelená
Komentáře (3)
Na 1 díl oleje jsem dala 2 díly másla a ke konci jsem přidala na tenké půlměsíčky nakrájenou cibuli kterou máme moc rádi.
Přidávám foto a díky za opět něco jiného