Špecle s hnědými žampiony, restovanou cibulkou a slaninou

Ivace64 Kuchařka: Ivace64

Houby 5 názorů

Suroviny

1 balíček špeclí
200 g hnědých žampionů
200 g anglické slaniny
olej na restování
1 jarní cibulka i s natí
sojová omáčka podle chuti
sůl
pepř
drcený kmín
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Žampiony omyjeme, pokrájíme na plátky. Slaninu i cibulku pokrájíme na kostičky.
    Špecle uvaříme podle návodu s kapkou olivového oleje. Přecedíme.

  2. Pokrájené žampiony restujeme na oleji na jedné straně pánve, přidáme pokrájenou cibulku, pokapeme sojovou omáčkou, opepříme a posypeme drceným kmínem. Na druhé straně pánve osmažíme pokrájenou slaninu.

  3. Špecle polijeme opečenou slaninou, houbami a posypeme zelenou natí z jarní cibulky.

Poznámka

Sojovou omáčku můžeme vynechat, okořenit se dá podle každého, kdo co má rád.. :-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 164 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Špecle s hnědými žampiony, restovanou cibulkou a slaninou

Tématické fráze: špecle s drcenými rajčaty restované špecle špecle s žampiony špecle recept recept špecle se slaninou hnědý žampiony špecle se žampiony restované žampiony recept hnědé žampiony recepty opečené špecle omáčka na špecle specle ze žampionů špecle s anglickou slaninou špecle se slaninou recepty špecle se slaninou restované žampiony špecle recepty špecle s anglickou slaninou a žampiony co jsou restovane špecle anglicka zampiony jarni cibulka