Domácí těstoviny s pestem z medvědího česneku
Domácí je nejlepší, alespoň se to říká. Vy se můžete o tom přesvědčit přípravou a uvařením domácích semolinových těstovin. Spolu s nimi pak servírujete jemné, ale výrazné pesto z medvědího česneku, kešu oříšků a lahůdkového droždí.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 481 kJ / 2 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,91 g |
Tuky | 128,12 g |
Vláknina | 18,30 g |
Cholesterol | 527 mg |
Sodík | 4,39 g |
Sůl | 10,87 g |
Sacharidy | 153,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí těstoviny s pestem z medvědího česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkqGP
Moje poznámka
Domácí těstoviny s pestem z medvědího česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkqGP
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 30 minutami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 4 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 52 minutami
Vrstvený salát
Maruna365 před 57 minutami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 1 hodinou
Zelňačka
Veronika_1 před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 2 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 4 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 4 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 5 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 5 hodinami
Suroviny:
mouka semolinová,
vejce,
česnek mědvědí,
sůl,
olej olivový,
oříšky kešu,
droždí lahůdkové,
sýr parmazán strouhaný
Komentáře (6)