Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí kofty s těstovinami a pestem z medvědího česneku

Umletím hovězího masa se vyhneme jeho dlouhé úpravě. Na špejli působí válečky mletého ochuceného masa přelité pestem z medvědího česneku velmi efektně. Doplněny pečenými brambory budou skvěle chutnat.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

5. 5. 2022 09:11

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 610 kJ / 863 kcal
Bílkoviny97,71 g
Tuky46,54 g
Vláknina6,62 g
Cholesterol 197 mg
Sodík 375 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy11,49 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, sůl, pepř mletý, chilli, cibule červená, olej, petrželka hladkolistá, česnek mědvědí, mandle, parmazán, česnek, olej olivový, sůl, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Hovězí kofty s těstovinami a pestem z medvědího česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Eg0