Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 183 kJ / 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,88 g |
| Tuky | 23,20 g |
| Vláknina | 28,30 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 2,47 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 36,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brokolicu rozoberieme na ružičky, ktoré nakrájame na menšie kúsky. Rozložíme do pekáča.
Krok 2: Na brokolicu poukladáme na plátky nakrájané paradajky. Jemne osolíme a posypeme mletým bielym korením.
Krok 3: Lyžicou rozotrieme po zelenine paprikovú pastu.
Krok 4: Posypeme najemno nasekanými orechami a podlejeme 0,5-1 dl vody, podľa šťavnatosti paradajok. Viac nepodlievame.
Krok 5: Navrch uložíme plátočky masla.
Krok 6: Pečieme zakryté na 180 °C asi 30 minút.
Krok 7: Porcie posypeme lístkami majoránky.
Zveřejněno 28. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nákyp z brokolice s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkNoA
Moje poznámka
Nákyp z brokolice s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkNoA
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 2 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 22 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 23 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 7 minutami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 1 hodinou
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 1 hodinou
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 2 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 2 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 5 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 6 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 7 hodinami
Suroviny:
brokolice,
rajče,
pasta papriková,
pepř bílý mletý,
sůl,
máslo,
ořechy,
majoránka
Komentáře (2)