Kousky vepřové krkovičky na cibuli, česneku a kmínu
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 493 kJ / 596 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,98 g |
Tuky | 31,94 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 172 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 13,30 g |
Postup přípravy
V hluboké pánvi rozehřejeme sádlo a opečeme rychle kousky masa, přidáme na měsíčky cibuli a opékáme dohněda. Krok 2: Přidáme česnek, kmín a necháme rozvonět. Podlijeme horkým vývarem nebo vodou s přidáním sypkého vývaru dle chuti. Za občasného míchání a podlévání dusíme do změknutí masa a rozdušení cibule, která sos dostatečně zahustí. Krok 3: Podáváme s rýží. Pokud budeme podávat s knedlíkem, můžeme sos zahustit kostičkami studeného másla nebo jíškou a udělat omáčku.
Zveřejněno 17. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kousky vepřové krkovičky na cibuli, česneku a kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/828r2
Moje poznámka
Kousky vepřové krkovičky na cibuli, česneku a kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/828r2
Nejnovější recepty
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 14 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 16 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
volvac@seznam.cz před 1 hodinou
Rybízová marmeláda do 10 minut
douver před 3 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 3 hodinami
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 13 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 13 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 13 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 15 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 15 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 16 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
česnek,
kmín drcený,
sůl,
pepř mletý,
sádlo,
vývar masový
Komentáře (14)