Kaše z máslových fazolí s kadeřávkem a medvědím česnekem

Suroviny 2 porce

1 plechovka bílých máslových fazolí (400 g)
50 ml mléka
2 velké listy kadeřávku
asi 10 lístků medvědího česneku
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Fazole scedíme a propláchneme. Vložíme je do mixéru a spolu s mlékem rozmixujeme na hladkou kaši.

  2. Listy kadeřávku dobře omyjeme a nakrájíme na malé kousky.
    Nasekaný kadeřávek vhodíme do rozehřáté pánve a asi 2 minuty promícháváme, až trochu zavadne a začne měknout.

  3. Do pánve přidáme fazolovou kaši, osolíme, opepříme a mícháme, až se vše spojí a prohřeje.
    Pak vypneme zdroj tepla a vmícháme nasekané lístky medvědího česneku.
    Podáváme jako přílohu k masu, u nás byla jako příloha ke grilovaným stejkovým žampiónům.

Komentáře k receptu Kaše z máslových fazolí s kadeřávkem a medvědím česnekem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: bramborová kaše s kadeřávkem