Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 093 kJ / 1 695 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,49 g |
| Tuky | 107,81 g |
| Vláknina | 5,34 g |
| Cholesterol | 346 mg |
| Sodík | 4,22 g |
| Sůl | 10,06 g |
| Sacharidy | 50,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny spolu dobře promísíme a na 12 hodin uložíme do lednice.
Krok 2: Uděláme šišku, kterou upečeme v troubě nebo remosce.
Zveřejněno 30. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná od Pepana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vppV
Moje poznámka
Sekaná od Pepana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vppV
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 1 hodinou
Staročeský kuba
Přidáno před 4 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 5 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 21 minutami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 2 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Filomenka před 2 hodinami
Šunkofleky
veronika_straka před 3 hodinami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 3 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 4 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 6 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 7 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 7 hodinami
Tématické fráze:
sekaná v remosce,
sekaná recept,
sekaná recepty,
tátova sekaná,
remoska sekaná recept,
recept na sekanou,
sekana remoska
Suroviny:
maso mleté,
sýr tavený,
mléko,
cibule,
česnek,
strouhanka,
solamyl,
vegeta,
sůl
Komentáře (28)
V příštím pečení jsem použila směs mletého vepřového a hovězího.
No a pro mě je zase sekaná bez trošky mlékem nacucaných rohlíků cosi podobného, jako plněné papriky bez rýže
cathleen: