Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 179 kJ / 3 389 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,01 g |
Tuky | 40,83 g |
Vláknina | 30,50 g |
Cholesterol | 805 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 639,12 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mouku, cukry, kypřicí prášek a skořici smícháme v míse. Přidáme vejce, jogurt, mléko, nahrubo nastrouhaná jablka a rozinky.
Krok 2: Hotové těsto nalijeme do předem vymazané a vysypané formy.
Krok 3: Formu vložíme do předehřáté trouby, pečeme na 170 °C cca hodinu.
Zveřejněno 27. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablková bábovka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/738KB
Moje poznámka
Jablková bábovka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/738KB
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
cukr krystal,
cukr vanilkový,
skořice mletá,
vejce,
jogurt bílý,
mléko,
jablko,
rozinky,
tuk,
mouka hrubá
Komentáře (1)