Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 179 kJ / 3 389 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,01 g |
Tuky | 40,83 g |
Vláknina | 30,50 g |
Cholesterol | 805 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 639,12 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mouku, cukry, kypřicí prášek a skořici smícháme v míse. Přidáme vejce, jogurt, mléko, nahrubo nastrouhaná jablka a rozinky.
Krok 2: Hotové těsto nalijeme do předem vymazané a vysypané formy.
Krok 3: Formu vložíme do předehřáté trouby, pečeme na 170 °C cca hodinu.
Zveřejněno 27. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablková bábovka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/738KB
Moje poznámka
Jablková bábovka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/738KB
Nejnovější recepty
Hráškové řízečky
Přidáno před 6 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno 10. 7. 2025 15:47:10
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno 10. 7. 2025 15:39:58
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno 10. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cikánské řízky
Liberko před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Injathefox před 4 hodinami
Cuketovo sýrové kuličky
iveta.kroul před 4 hodinami
Pikantní vepřová kýta
rastislav007 před 5 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
juannita před 5 hodinami
Těstovinový salát s lilkem
TondaJ před 6 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
Malinka89 před 8 hodinami
Pečená krkovice s lilkem a smetanou
Kovisova před 8 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Malinka89 před 9 hodinami
Kuře na tymiánu
Jan Nemec před 9 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
cukr krystal,
cukr vanilkový,
skořice mletá,
vejce,
jogurt bílý,
mléko,
jablko,
rozinky,
tuk,
mouka hrubá
Komentáře (2)