Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 141 kJ / 34 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,97 g |
| Tuky | 0,17 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,21 g |
Postup přípravy
Krok 1: Romadur nastrouháme.
Krok 2: Cibuli nakrájíme na jemno.
Krok 3: Vše dáme do jedné mísy a přidáme tavený sýr, sůl, pepř, majolku a pažitku. Vše promíchneme vidličkou a mažeme na opečený toast.
Zveřejněno 12. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Romadurová pomazánka s pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8pOo
Moje poznámka
Romadurová pomazánka s pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8pOo
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 21 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 8 minutami
Vánoční věnec
Stefi.f před 4 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 10 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 12 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 13 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 13 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 13 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 14 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 14 hodinami
Suroviny:
sýr romadur,
cibule,
sůl,
pepř,
majolka,
pažitka
Komentáře (3)