Hovězí karbanátek, pečené brambory a rukolový salát
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 145 kJ / 1 230 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,16 g |
Tuky | 22,25 g |
Vláknina | 10,84 g |
Cholesterol | 453 mg |
Sodík | 860 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 28,56 g |
Postup přípravy
Podáváme s pečeným bramborem a volským okem. Krok 5: Salát připravíme tak, že rukolu propláchneme, necháme okapat. V misce smícháme šťávu z citronu, cukr a olivový olej. Přidáme rukolu, rajčátka a promícháme. Necháme marinovat asi půl hodiny, pak v cedníku necháme okapat.
Zveřejněno 17. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí karbanátek, pečené brambory a rukolový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNmx4
Moje poznámka
Hovězí karbanátek, pečené brambory a rukolový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNmx4
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 6 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 8 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 14 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 2 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 3 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 3 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 4 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 5 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 5 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 5 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 7 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 7 hodinami
Suroviny:
hovězí zadní,
maso vepřové,
sůl,
tymián,
pepř černý,
hořčice dijonská,
česnek,
sádlo,
rukola,
citron,
cukr krupice,
olej olivový,
rajče,
brambory,
vejce
Komentáře (3)