Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékané filé s bramborami

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Porce: 4-5

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 589 kJ /
1 575 kcal
Bílkoviny127,41 g
Tuky78,13 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 1,21 g
Sodík 671 mg
Sůl1,46 g
Sacharidy84,97 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zemiaky narežeme na kolieska, filé na kocky. Krok 2: Do vymasteného pekáča dáme polovicu zemiakov, osolíme, uložíme filé, tenké plátky masla, opäť osolíme a jemne posypeme korením na ryby. Zakryjeme zvyškom zemiakov. Krok 3: Zalejeme vajíčkami rozšľahanými s mliekom a posekanou pažitkou. Pečieme na 180°C asi 35-40 minút.

Zveřejněno 24. 9. 2015

Poznámka autorky tejaja

Recept je z knihy Recepty zo Života.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékané filé s bramborami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MxZ5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékané filé s bramborami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MxZ5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zapečené rybí filé se zeleninou a bramborami, zapékané brambory s rybou, filé na bramborách, zapékané rybí filé s brambory, zapekané filé, zapečené filé s kuskusem, rybí filé zapékané s s bramborem, zapékané brambory s ryby, zapekane brambory s rybí file, zapekané filé s bramborem a zeleninou, zapečené file s bramborem, recept file s bramborami, recept na zapékané file s s bramborem, zapékané filé s bramborem, recept na zapékané brambory s rybim file, zapékané brambory s rybou, zapékané rybí filé s bramborem a žampiony, zapekané rybí filé s bramborem, zapekané rybí filé s bramborem, file a brambory

Suroviny:
filet rybí, brambory, olej, vejce, mléko, máslo, sůl, pepř, pažitka

Přidat fotografie receptu