Suroviny pro 7 kusů
7kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 742 kJ / 4 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,16 g |
Tuky | 210,60 g |
Vláknina | 9,96 g |
Cholesterol | 848 mg |
Sodík | 821 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 436,35 g |
Postup přípravy
Necháme vychladnout a vyklopíme. Krok 5: Krém připravíme tak, že z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme hustý pudink. Necháme trochu vychladnout a pak do vlahého vešleháme tvaroh do hladkého krému. Přidáme rum podle chuti. Krok 6: Vychladlé tartaletky naplníme marmeládou, krémem a ozdobíme pomerančovými dílky a strouhanou čokoládou.
Zveřejněno 15. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tartaletky s pudinkovo-tvarohovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYOw6
Moje poznámka
Tartaletky s pudinkovo-tvarohovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYOw6
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 4 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený špenát
chocho před 1 hodinou
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 1 hodinou
Domácí rizoto
MarketaAn před 2 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 3 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 5 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 6 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 7 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 7 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 8 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
sůl,
máslo,
vejce,
smetana zakysaná,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr,
tvaroh plnotučný,
rum,
marmeláda pomerančová,
pomeranče,
čokoláda
Komentáře (3)