Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 131 kJ / 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,45 g |
Tuky | 66,07 g |
Vláknina | 3,91 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 375 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 14,34 g |
Postup přípravy
Plátky naskládáme na sebe, zabalíme do alobalu nebo potravinářské fólie a necháme alespoň dvě hodiny v chladu marinovat. Krok 3: Pak krkovičku dáme do remosky (olej není třeba, maso je dostatečně tučné), podlijeme vývarem a necháme maso péct do zlatova. Krok 4: Podáváme s Coleslaw salátem.
Zveřejněno 21. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gurmánská krkovička z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31lNr
Moje poznámka
Gurmánská krkovička z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31lNr
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 19 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 22 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Kucharinqqqq před 24 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 1 hodinou
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 1 hodinou
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 1 hodinou
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 2 hodinami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Suroviny:
krkovička bez kosti,
vývar zeleninový,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
česnek sušený,
koriandr sušený,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (2)