Krkovička na smetaně s houbami v remosce

Vepřové maso Doba přípravy: cca1,5 hodiny s přípravou 0 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: cca1,5 hodiny s přípravou 0 názorů

Suroviny 2 porce

4 ks plátek vepřové krkovice
2 PL sušené houby
1 hrnek voda
2 ks (balení 250 g) smetana na vaření
drcená mořská sůl
drcený pepř čtyř barev

Postup přípravy receptu

  1. Houby dáme do vlažné vody a necháme změknout. Plátky krkovičky osolíme, opepříme z obou stran a dáme do remosky, zalijeme smetanou a houbami i se zbylou vodou, kterou ještě houby nevstřebaly a necháme cca 1 hodinu "dusit". Podávala jsem s bramborovou kaší s pažitkou.

Komentáře k receptu Krkovička na smetaně s houbami v remosce

K receptu nejsou žádné komentáře.