Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 950 kJ / 1 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,15 g |
Tuky | 112,45 g |
Vláknina | 6,12 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,40 g |
Sacharidy | 12,75 g |
Postup přípravy
V kastrolu na rozehřátém oleji osmažíme do nazlátlé barvy a přendáme do kameninové nádoby pomalého hrnce. Krok 4: Přidáme maso, hříbky i s vodou, chladný vývar a všechno promícháme.
Hrnec přiklopíme poklicí, nastavíme na program High a necháme pracovat 4 hodiny. Krok 5: Máslo s moukou důkladně vidličkou propracujeme, utvoříme kuličku, kterou půl hodiny před koncem vaření přidáme k masu. Krok 6: Na přílohu se hodí rýže, knedlík nebo těstoviny.
Zveřejněno 24. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka na hříbkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrOpr
Moje poznámka
Hovězí kližka na hříbkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrOpr
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
špek,
cibule,
vývar hovězí,
hříbky sušené,
olej,
pepř mletý,
sůl,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (2)