Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 334 kJ / 1 514 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,64 g |
| Tuky | 104,50 g |
| Vláknina | 8,04 g |
| Cholesterol | 559 mg |
| Sodík | 1,84 g |
| Sůl | 4,55 g |
| Sacharidy | 24,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: V pánvi rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme cibuli a sádlo a orestujeme dozlatova.
Krok 2: Přidáme nakrájené dršťky na kostičky, nakrájená spařená a oloupaná rajčata, nakrájenou klobásu, mrkev a mletou papriku, osolíme a opepříme. Zalijeme vývarem a vínem. Dusíme pod pokličkou.
Krok 3: Vydusíme do husta a přendáme do zapékacích misek a zapečene asi 15 minut.
Krok 4: Podáváme s chlebem.
Zveřejněno 25. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeské dršťky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN1xz
Moje poznámka
Staročeské dršťky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN1xz
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 3 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 22 minutami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 41 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 3 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 4 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 4 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 4 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 5 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 6 hodinami
Suroviny:
sádlo,
cibule,
slanina anglická,
dršťky,
sůl,
pepř,
koření paprika maďarská,
karotka,
rajče,
klobása pikantní,
vývar masový,
víno bílé
Komentáře (5)