Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Utopený králík

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie214 kJ /
51 kcal
Bílkoviny1,98 g
Tuky0,22 g
Vláknina3,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 341 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy9,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Králíka naporcujeme, dobře osolíme a potřeme prolisovaným nebo utřeným česnekem. Ze zbylých surovin připravíme marinádu, kterou polijeme porce králíka a necháme je odležet do druhého dne. Krok 2: Pečeme pod pokličkou, až maso změkne, pak nádobu odkryjeme a maso pečeme, dokud se nevytvoří kůrčička.

Zveřejněno 28. 2. 2008

Poznámka autora toprecepty.cz

Podáváme s rýží, hranolky nebo bramborami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Utopený králík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pPp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Utopený králík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pPp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Všem to moc chutnalo <3

ahoj,tento recept je vážně skvělej a pro ty co nejedí králíka zkuste takhle udělat kuře je taky výborný. nám chutná obojí.mnam. ;-) :-p :-D

Jo, tak jo to je v pohodě a máš recht! Moc se ti povedly fotky, je to nesmírně lákavé i když to není nic moc jak říkáš;-)

bibi myslela som to tak, ze som od rebier neoberala maso....lebo to bola piplacka....piekla som to v kuse.

Výbušná, já bych teda ty žebra nevyhazovala, mohla by z nich být výborná polévka:-!:-p;-)Zdá se mi, že je tady i recept, polévka z králíka.

Každopádně, podle fotky to vypadá skvěle:-p

manzel bol na nakupe...a videl ze predavaju divoke zajace...bol to iba chrbat, poprespikovany slaninou. ...robila som tento recept a obaja sme sa zhodli, ze z tych vsetkych receptov na kralika z tychto stranok, bol tento najslabsi. nebol vyslovene zly, ale su tu lepsie a myslim, ze uz nebudem opakovat....btw...z toho chrbta som naoberala 3 dobre porcie....a to som vobec neriesila rebra...skoda ze tu nemame nejakeho bundasa....a davat kosti do mraznicky pre bilba v bystrici mi pride scestne:-*

Péééťa 29. 4. 2009 18:05
Ahoj,chci moc pochválit tento recept. Lepšího králíka jsem nikdy nejedla. Je fakt bombastickej.:yes:

Tématické fráze:
karbanátky z králíka, králík recepty, recept na králíka, králík recept, recepty na králíka, recepty z králíka, výborný recept na králíka, karbenatky z kralika, recepty kralik, jak udelat kralika, výborný králík, recept kralik, co z kralika, recepty z pro králika, králík-recepty, top recepty kralik, co uvarit z kralika, utopene kure, kralik karbanatky, karbanatek z králíka

Suroviny:
kečup sladký, máslo, ocet, omáčka sojová, omáčka worcesterová, česnek, chilli, pepř mletý, voda, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu