Rizoto z pánve s vepřovým masem
Toto jídlo u nás zdomácnělo v trochu jiné podobě než v rodné Itálii a díky tomu, že je chuťově dobré, lehce stravitelné a vhodné i pro děti je velmi oblíbené. Navíc je jednoduché na přípravu a zvládne ho i naprostý začátečník.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 689 kJ / 1 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,68 g |
Tuky | 56,17 g |
Vláknina | 10,95 g |
Cholesterol | 182 mg |
Sodík | 219 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 218,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto z pánve s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r1vY
Moje poznámka
Rizoto z pánve s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r1vY
Nejnovější recepty
Líné koláče
Přidáno před 14 minutami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 14 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Broskvová marmeláda z DP
vojfrancezska před 31 minutami
Cuketová buchta
vojfrancezska před 37 minutami
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 8 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 9 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 10 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 11 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 12 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 12 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 14 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 14 hodinami
Suroviny:
sádlo,
cibule,
krkovice vepřová,
sůl,
pepř,
paprika sušená uzená,
paprika,
hrášek,
rýže,
víno bílé,
vývar masový,
sýr strouhaný,
petrželka
Komentáře (2)