Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto se zavařeným vepřovým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

10. 7. 2022 13:03

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie775 kJ / 185 kcal
Bílkoviny8,48 g
Tuky0,87 g
Vláknina15,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 132 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy29,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso vepřové, olej, cibule, mrkev, dýně hokkaido, celer, ředkev, ředkev bílá, hrášek, rýže, sůl, pepř, koření kari, kurkuma

TopRecepty.cz

Rizoto se zavařeným vepřovým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M8D9G