Vepřová pečeně s pikantní omáčkou
Vepřové maso je oblíbené v naší kuchyni a existuje mnoho různých receptů na jeho úpravu. V tomto receptu je maso připraveno na plátky, osmahnuto na cibulkovém základu a poté doplněno pikantní omáčkou. Přílohu můžete zvolit dle své chuti.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 196 kJ / 286 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,36 g |
| Tuky | 16,65 g |
| Vláknina | 9,74 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 380 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 24,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně s pikantní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L97oX
Moje poznámka
Vepřová pečeně s pikantní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L97oX
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 11 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 12 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno 7. 12. 2025 01:09:02
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno 6. 12. 2025 19:03:50
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 6 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 10 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 11 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 11 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 11 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 12 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 12 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 12 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 12 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
sůl,
pepř,
cibule,
sádlo,
česnek,
paprika sušená uzená,
hořčice dijonská,
smetana,
mouka hladká,
ančovičky v oleji,
omáčka sojová,
pepř cayenský,
vývar masový,
máslo
Komentáře (6)