Brandade z tresky
Hledáte inspiraci jak připravit rybu? Vyzkoušejte specialitu francouzské kuchyně a to brandade. Jedná se o kaši z tresky, uvařenou v mléce společně s aromatickým tymiánem, smíchanou se šťouchanými brambory. Příprava tohoto pokrmu není žádná věda, a tak si můžete kus Francie užít i u vás doma.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 505 kJ / 1 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,18 g |
Tuky | 38,02 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 354 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 102,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brandade z tresky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RY4X
Moje poznámka
Brandade z tresky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RY4X
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno před 2 hodinami
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka z mléka
LusiPa před 1 hodinou
Rybízová marmeláda do 10 minut
8181bartova před 1 hodinou
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Kajkajak před 3 hodinami
Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy
tara23 před 3 hodinami
Topinky se salámovou směsí
jurcova1990 před 4 hodinami
Těstovinový salát se sušenými rajčaty, chorizem a bazalkou
Jan Nemec před 4 hodinami
Krkovička z trouby
EvaEvaEva před 4 hodinami
Voňavý bylinkový králík s bílým vínkem
Jan Nemec před 4 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 4 hodinami
Suroviny:
treska,
brambory,
mléko,
cibule,
olej olivový,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
tymián,
sůl,
pepř mletý,
máslo
Komentáře (4)