Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brandade z tresky

Hledáte inspiraci jak připravit rybu? Vyzkoušejte specialitu francouzské kuchyně a to brandade. Jedná se o kaši z tresky, uvařenou v mléce společně s aromatickým tymiánem, smíchanou se šťouchanými brambory. Příprava tohoto pokrmu není žádná věda, a tak si můžete kus Francie užít i u vás doma.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

19. 6. 2023 12:18

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 505 kJ / 1 077 kcal
Bílkoviny75,18 g
Tuky38,02 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 198 mg
Sodík 354 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy102,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdyby někdo nechtěl použít mléko z masa, výborné to je se smetanou. Použila jsem tmavou chlazenou tresku a citronový olivový olej.

Zdroj a inspirace Kaufland, upraveno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

20. 6. 2023 08:36

Marie Svarcova: ;-) Eja57: ;-) Moc vám děkuji:-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

20. 6. 2023 06:43

:-)<3:yes::yes: zajímavý recept a moc hezký servis :-K

Eja57 Eja57

19. 6. 2023 18:18

:yes::-K moc pěkné

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: treska, brambory, mléko, cibule, olej olivový, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, tymián, sůl, pepř mletý, máslo

TopRecepty.cz

Brandade z tresky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0RY4X