Pomalu dušená krkovice se žampiony
Krkovice je oblíbená pro svoji chutnost. Odpouštíme ji i to, že je prorostlejší tukem, protože díky němu opravdu skvěle přijímá chutě koření a přísad. Přesně jako v tomto receptu, kde je dominující chuť uzené papriky a hub.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 742 kJ / 1 850 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,54 g |
| Tuky | 138,20 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 2,02 g |
| Sůl | 5,25 g |
| Sacharidy | 33,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu dušená krkovice se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYR8j
Moje poznámka
Pomalu dušená krkovice se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYR8j
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 4 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 5 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 7 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 8 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 9 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 52 minutami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 52 minutami
Vosí hnízda
RNiklova před 1 hodinou
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 1 hodinou
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 2 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 2 hodinami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 2 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sádlo,
žampióny,
slanina,
cibule,
česnek,
vývar masový,
omáčka worcesterová,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
sůl,
paprika sušená uzená,
koření houbová variace,
mouka hladká,
voda,
pepř mletý
Komentáře (3)