Zapečený kadeřávek s mletým krůtím masem
Přestože má kadeřávek lahodnou chuť a je velmi zdravý, nesetkáváme se s ním na talíři tak často. Když ho zkombinujeme s krůtím masem, rajčaty a zapečeme s balkánským sýrem, vznikne výborný oběd, na kterém si pochutná celá rodina.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 844 kJ / 1 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,49 g |
Tuky | 47,39 g |
Vláknina | 22,21 g |
Cholesterol | 228 mg |
Sodík | 2,84 g |
Sůl | 6,63 g |
Sacharidy | 72,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený kadeřávek s mletým krůtím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp69y
Moje poznámka
Zapečený kadeřávek s mletým krůtím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp69y
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 1 hodinou
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 11 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 12 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 13 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 1 hodinou
Špagety s mletým masem
Macek13 před 1 hodinou
Cuketové placičky
kachlicka77 před 2 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 3 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 3 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 4 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 5 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 6 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 6 hodinami
Suroviny:
maso krůtí mleté,
kadeřávek,
cibule šalotka,
česnek,
koření oregáno sušené,
rajče,
sýr balkánský,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový
Komentáře (5)
Dávám kadeřavek do italských zeleninových polévek, toskanska kapusta.