Nakládaná vejce v kyselém nálevu
Při přípravě obložených mís, talířů nebo i chlebíčků se snažíme o co největší rozmanitost chutí. Vyzkoušejte někdy přidat i pikantní vejce naložená ve sladkokyselém nálevu s bylinkami a zeleninou. Třeba vás překvapí svou chutí a budete se k nim rádi vracet!
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 839 kJ / 917 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,10 g |
Tuky | 60,89 g |
Vláknina | 5,12 g |
Cholesterol | 2,07 g |
Sodík | 805 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 19,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nakládaná vejce v kyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68WMl
Moje poznámka
Nakládaná vejce v kyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68WMl
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 7 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 8 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 12 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 13 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 15 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 16 hodinami
Suroviny:
vejce,
česnek,
paprika čerstvá červená,
kopr čerstvý,
chilli paprika sušená
Komentáře (11)
Máš můj obdiv
Variant na nalev je po netu spousta. Ja jsem si vybrala podle chute.
Jestlipak by bylo vhodné dát libeček ,my ho máme moc rádi takřka všude
Dáváte ten nálev z Novy i s kořením nebo ho přecedíte ?Na fotce vypadá úplně čirý