Tatarský beefsteak
Tradiční příprava syrového masa "tatarák" na česnekové topince je luxusní pokrm. Jakmile ho objevíte a přijdete této úpravě na chuť, neodoláte. Vyžaduje samozřejmě kvalitní hovězí maso, nejlépe s 20 % tuku. Pak bude výsledek lahodný a chutný.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 739 kJ / 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,68 g |
Tuky | 9,78 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 15,26 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nasekáme na jemno nebo nastrouháme a přidáme do misky s masem na tatarák, dobře promícháme. Přidáme ostatní suroviny a dobře promícháme.
Krok 2: Připravené maso dáme vychladit do lednice.
Krok 3: Krajíce chleba překrojíme na půl a osmažíme na oleji do světlejšího zlatava. Posolíme, natřeme česnekem. Navrstvíme
maso na topinky a ihned podáváme.
maso na topinky a ihned podáváme.
Zveřejněno 11. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarský beefsteak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBrwY
Moje poznámka
Tatarský beefsteak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBrwY
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 12 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 22 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 22 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 1 hodinou
Majonézové rohlíky
Annanas před 2 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 4 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 4 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 5 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 5 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 5 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 8 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
cibule červená,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
sůl,
pepř mletý,
žloutek,
hořčice plnotučná,
kečup sladký,
chilli,
topinka,
olej,
česnek
Komentáře (5)