

Maso v tatarské omáčce
Suroviny asi na 1kg masa
- libové maso(dle chuti)
- 2-3 celá vejce
- 1 malá tatarka
- 1 malá lžička kmínu
- 1 malá lžička magi koření tekuté
- 2 lžíce solamylu
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Ze všech surovin uděláme marinádu do které naložíme maso, nejlépe na noc, nejméně však na 2 hodiny.
Pak smažíme po obou stranách. Podáváme s bramborami na každý způsob plus zeleninový salát.
Poznámka od kuchařky
Foto přidám později
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Maso v tatarské omáčce
-
MamlajdaD: děkuji moc za odpověď
-
zujali: Recept byl vložený před devíti roky, kdy se to"maggi" ještě za nedobrou (nebo nezdravou) ingredienci nepočítalo, právě tak, jako se běžně používaly různé masoxy a bujony, podravky a další. A když to "maggi" v receptu nahradíte kvalitní sójovkou, tak to bude ještě lepší, než s tím "lakem na kopyta", jak jsem si pro sebe pojmenovala "maggi".
Zkuste s tou sojovou omáčkou!
-
No to tekuté koření koření maggi mne tam vadí. Vůbec ho nepoužívám
-
U nás bylo dneska k obědu a moc jsme si pošmákli, takže spěchám s bodíkem a s obrázky
-
-
Rebi, opět krásná a svůvná fotka
, recept určitě vyzkouším
-
toto masenko jsme měli včera na oběd a je to výýýýbornééé
část masa jsem obalila v kukuřičné strouhance a část jsem udělala podle originálu..dobré byly obě varianty,mě více chutnalo to bez obalu
šťavnaté,křehounké,mňamozní
tomuto receptu dávám za bod
alexo,když ta tu fotku pak smázni -
Obalovala jsem ve strouhance
-
Parádní..:))
-
Jano Pá
asi si zajdu na oční
díky
-
asi 1 kg-viz recept
, ale asi se to musí vyzkoušet
-
a ještě jeden dotaz
toto množství marinády je asi tak na kolik dkg masa..aspoň přibližně
děkuji
-
-
smažíme jen tak,ale dovedu si to představit i obalené ve strouhance
-
smažíme jen tak,neobalujeme v ničem