Maso v tatarské omáčce

Vepřové maso Doba přípravy: 15 min.+naložení 16 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 15 min.+naložení 16 názorů

Suroviny asi na 1kg masa

libové maso(dle chuti)
2-3 celá vejce
1 malá tatarka
1 malá lžička kmínu
1 malá lžička magi koření tekuté
2 lžíce solamylu
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Ze všech surovin uděláme marinádu do které naložíme maso, nejlépe na noc, nejméně však na 2 hodiny.

  2. Pak smažíme po obou stranách. Podáváme s bramborami na každý způsob plus zeleninový salát.

Poznámka od kuchařky

Foto přidám později

Komentáře k receptu Maso v tatarské omáčce

  • zujali zujali

    MamlajdaD: děkuji moc za odpověď :-):yes:

    Odpovědět

  • MamlajdaD MamlajdaD

    zujali: Recept byl vložený před devíti roky, kdy se to"maggi" ještě za nedobrou (nebo nezdravou) ingredienci nepočítalo, právě tak, jako se běžně používaly různé masoxy a bujony, podravky a další. A když to "maggi" v receptu nahradíte kvalitní sójovkou, tak to bude ještě lepší, než s tím "lakem na kopyta", jak jsem si pro sebe pojmenovala "maggi". :-D Zkuste s tou sojovou omáčkou! :-K;-)

    Odpovědět

  • zujali zujali

    No to tekuté koření koření maggi mne tam vadí. Vůbec ho nepoužívám

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

    U nás bylo dneska k obědu a moc jsme si pošmákli, takže spěchám s bodíkem a s obrázky:yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

  • Zdenka1 Zdenka1

    Rebi, opět krásná a svůvná fotka:yes::-p, recept určitě vyzkouším

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    toto masenko jsme měli včera na oběd a je to výýýýbornééé:-p:-p:yes::yes:část masa jsem obalila v kukuřičné strouhance a část jsem udělala podle originálu..dobré byly obě varianty,mě více chutnalo to bez obalu;-)šťavnaté,křehounké,mňamozní:-8:yes::-!:-!
    tomuto receptu dávám za bod:-K:yes:
    alexo,když ta tu fotku pak smázni;-)

    Odpovědět

  • Koubkova Koubkova

    Obalovala jsem ve strouhance:-p:-K:yes:

    Odpovědět

  • Patrik Patrik(neregistrovaný)

    Parádní..:))

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Jano Pá:-8asi si zajdu na oční:-D:-D:-Ddíky;-):-K:yes:

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    :-D asi 1 kg-viz recept:-D, ale asi se to musí vyzkoušet:-?;-):-K

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    a ještě jeden dotaz:-8toto množství marinády je asi tak na kolik dkg masa..aspoň přibližně;-)děkuji:-K

    Odpovědět

  • Ivana79 Ivana79

  • alexa111 alexa111(autor receptu)

    smažíme jen tak,ale dovedu si to představit i obalené ve strouhance

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    smažíme jen tak,neobalujeme v ničem:-?

    Odpovědět

Předchozí 1 2

Tématické fráze: kuřecí maso naložené v tatarce kuřecí maso v tatarské omáčce maso naložené v tatarce řízky naložené v tatarce helmans kuřecí řízky s tatarkou kuře v tatarské omáčce kuřecí řízky v tatarské omáčce kuřecí maso naložené v tatarské omáčce helmans tatarská omáčka recept naložené maso v tatarce vepřové řízky v tatarské omáčce kuře naložene v tatarske omačce tatarske maso kuřecí prsíčka v tatarské omáčce kuřecí prsa v tatarské omáčce vepřové v tatarské omáčce kuře na tatarské omáčce kureci maso s tatarskou omackou helmans recepty maso v tatarce