Jablkový krém
Některé nepečené dezerty je kvůli tuhnutí potřeba dělat den předem. Tento pohár však stačí jen připravit a může se sníst. Osvěžující jablečné poháry vám i dětem zcela jistě zachutnají.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 546 kJ / 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,13 g |
Tuky | 41,53 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 108 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 94,32 g |
Postup přípravy
Jablka a pudink dáme do mixéru, přidáme cukr a sýr a rozmixujeme. Krok 3: Dáme do pohárů a vychladíme. Ozdobíme strouhanou čokoládou a sekanými ořechy.
Zveřejněno 28. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9ZMA
Moje poznámka
Jablkový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9ZMA
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 6 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 8 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 22 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bublanina
tamarit před 24 minutami
Salát Coleslaw
LA.63 před 43 minutami
Okurková marmeláda se zázvorem
Slavista62 před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
MagdalenaPistkova1292012 před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
cherst před 3 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 4 hodinami
Žampionový guláš s cuketou
Slavista62 před 6 hodinami
Pečený tvaroh s rybízem nebo jiným ovocem
Velkymlsoun před 7 hodinami
Kuřecí špízy
Renata1988 před 13 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 15 hodinami
Suroviny:
jablko,
mléko,
pudink vanilkový,
sýr termizovaný,
cukr,
sekaná,
čokoláda
Komentáře (5)