Candát na přepuštěném másle s citronovým kaviárem
Ryby bychom měli do jídelníčku zařazovat pravidelně. Candát je oblíbená sladkovodní ryba a jeho maso je delikátní. V tomto receptu jej jen opečeme na pánvi a podáváme k němu originální citronový kaviár.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 832 kJ / 3 306 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 139,60 g |
| Tuky | 293,22 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 464 mg |
| Sodík | 255 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 27,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát na přepuštěném másle s citronovým kaviárem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO7P1
Moje poznámka
Candát na přepuštěném másle s citronovým kaviárem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO7P1
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Belgické lanýže
Přidáno 15. 12. 2025 18:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 16 minutami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 38 minutami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 47 minutami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 1 hodinou
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 1 hodinou
Krkovička po staročesku
katadanisova11 před 1 hodinou
Perníčky,které jsou hned měkké
Noumik před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Majka80 před 2 hodinami
Perníčky hned měkké pro děti vylepšené
Virtuous0112 před 3 hodinami
Dršťková polévka z hub
magdalenka před 4 hodinami
Suroviny:
candát,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
ghee,
máslo,
tymián čerstvý,
citron,
šťáva citronová,
voda,
cukr,
želatina,
olej,
voda
Komentáře (14)