Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát na přepuštěném másle s citronovým kaviárem

Ryby bychom měli do jídelníčku zařazovat pravidelně. Candát je oblíbená sladkovodní ryba a jeho maso je delikátní. V tomto receptu jej jen opečeme na pánvi a podáváme k němu originální citronový kaviár.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

13. 11. 2023 09:20

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 832 kJ / 3 306 kcal
Bílkoviny139,60 g
Tuky293,22 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 464 mg
Sodík 255 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy27,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ovocný kaviár jsem našla v několika vrzích na internetu. Tento je vhodný k okamžitému použití.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

19. 11. 2023 09:58

RubyRom: :-) Romanko, děkuji nápad to můj není. Je to na netu "Falešný kaviár"- v pokusech pro 6 třídu . Jednoduše to zkus je to hned hotové :-K děkuji za komentář a přeji prima den .

RubyRom RubyRom

19. 11. 2023 08:03

Máš to moc pěkné a ten kaviár, to je bomba. Už jsem to viděla, ale zatím jsem neměla odvahu ho vyzkoušet :-K:yes::yes::yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

15. 11. 2023 19:57

Anna Kocikova: :-)Drahzško moc děkuji, bylo to skvělé :-K krásný večer

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 11. 2023 19:53

Marie Svarcova: Maruško je fajn,že Ti to vyšlo a líbilo:-8Já jsem pozvánku na křest i sraz po 15 letech musela odmítnout;-(K léřaři mám přepravu v leže,takže ta dlouhá cesta byla pro mě neuskutečnitelná:-(Měj hezký večer:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

15. 11. 2023 12:21

Marie Svarcova: Tak já to zkusím, nabrala jsem odvahu a doufám, že se povedou!

Marie Svarcova Marie Svarcova

14. 11. 2023 20:58

Veronika.Hrozna: :-)dík za komentář, podle receptu , žádná finta , možná foto zkresluje, :-KKrásný večer

Marie Svarcova Marie Svarcova

14. 11. 2023 20:55

Anna Kocikova: :-) moc děkuji a přeji krásný večer, :-K Byla jsem na tom křtu a bylo to skvělé

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 11. 2023 19:17

Maruško moc hezký recept a velice hezká fotka:-KRybu na másle máme rádi a "kuličky"ráda vyzkouším:yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

14. 11. 2023 15:30

Že je na ten kaviár nějaká fintička, že je to tak nádherně citronově žluté!:-O Nezakalené a průhledné, protože z citronové šťávy, by to tak nádherné vůbec nebylo, nebo se pletu???:-O

Marie Svarcova Marie Svarcova

14. 11. 2023 11:36

tomasmalina: :-) děkuji a přeji hezký den :-K

tomasmalina tomasmalina

14. 11. 2023 11:24

vypada skvele😍

Marie Svarcova Marie Svarcova

13. 11. 2023 13:17

veronika_straka: :-) moc děkuji za komentář, candýt je běžně k dostání, dělám ho často a kuličky jsou prima, asi udělej větší množství a hlavně přifdej želatinu , jde to velmi rychle - minutová záležitost :-K krásný den

wow! <3 tak tenhle recept vytáhnu přesně 24. 12. a místo kapra a lososa budu shánět candáta... a ten citronový kaviár, tak to bude laboratorní práce i s mládětem, který bude přípravou kuliček jistě nadšený :-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: candát, sůl, pepř mletý, mouka hladká, ghee, máslo, tymián čerstvý, citron, šťáva citronová, voda, cukr, želatina, olej, voda

TopRecepty.cz

Candát na přepuštěném másle s citronovým kaviárem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VO7P1