Fenyklový karbanátek (Schwarzenberský karbanátek)
Šťavnaté smažené karbanátky jsou díky výborné chuti a rychlé přípravě oblíbenou klasikou. Zkuste je tentokrát ochutit kousky sušené šunky, prolisovaným česnekem a aromatickým fenyklem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 681 kJ / 1 836 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 261,69 g |
| Tuky | 81,74 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 989 mg |
| Sodík | 2,76 g |
| Sůl | 6,77 g |
| Sacharidy | 12,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme maso, najemno nakrájené prosciutto a přidáme vejce.
Krok 2: Do směsi přidáme prolisovaný česnek, lehce rozdrcený fenykl, papriku, sůl a pepř podle chuti a smícháme.
Krok 3: Na pánev nalijeme olivový a rýžový olej v poměru 3:5. Pánev rozpálíme na maximum a zbytek smažení provedeme na mírnější teplotě.
Krok 4: Karbanátky osmažíme dozlatova.
Zveřejněno 20. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fenyklový karbanátek (Schwarzenberský karbanátek)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6PPL
Moje poznámka
Fenyklový karbanátek (Schwarzenberský karbanátek)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6PPL
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 35 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 15 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 55 minutami
Kapří hranolky
loing před 10 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 10 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 10 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 10 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 12 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí mleté,
maso vepřové mleté,
maso hovězí mleté,
prosciutto,
vejce,
česnek,
fenykl,
paprika,
sůl,
pepř mletý,
olej rýžový,
olej olivový extra virgin
Komentáře (2)