Candát se smetanovou omáčkou s liškami
Candát je považován za jednu z nejkvalitnějších a nejchutnějších ryb. I zapřísáhlí milovníci mořských ryb musí před jeho kvalitou smeknout. Rychlou a jednoduchou úpravu této ryby jen podtrhne luxusní smetanová omáčka s liškami.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 060 kJ / 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,82 g |
Tuky | 88,42 g |
Vláknina | 10,13 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 71 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 22,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát se smetanovou omáčkou s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpKkm
Moje poznámka
Candát se smetanovou omáčkou s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpKkm
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 14 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 14 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 15 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 4 minutami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Simonasesimik před 6 minutami
Buďáky - buchty se švestkami
Simonasesimik před 8 minutami
Cuketové zelí
janatka před 36 minutami
Cuketové halušky
janatka před 39 minutami
Cuketové palačinky
janatka před 45 minutami
Jablečný závin bez kynutí
janatka před 50 minutami
Pizza z cottage placky pro děti
janatka před 54 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 1 hodinou
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 2 hodinami
Suroviny:
candát,
citron,
sůl,
pepř mletý,
solamyl,
máslo,
houby lišky,
máslo,
kmín celý,
pórek,
víno bílé,
smetana ke šlehání
Komentáře (3)