Jihočeský kočičák (lepenice)
Lidový recept, který kombinuje levné a chutné suroviny. Brambory a zelí byly vždy součástí kuchyně našich babiček. Jihočeská lepenice neboli kočičák je příloha ze šťouchaných brambor, kysaného zelí, cibulky a česneku.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 289 kJ / 1 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,84 g |
Tuky | 31,95 g |
Vláknina | 42,14 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 4,07 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 194,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihočeský kočičák (lepenice)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QZj7
Moje poznámka
Jihočeský kočičák (lepenice)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QZj7
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 1 minutou
Bábovka bez vajec
Vladour před 12 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 19 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 53 minutami
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 17 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 21 hodinami
Suroviny:
brambory,
zelí kysané,
cibule,
sádlo,
česnek,
kmín celý,
sůl
Komentáře (6)