Vepřové ptáčky na víně
Jeden z tradičních pokrmů naší kuchyně jsou ptáčci. Zarolovaný plátek masa, který je plněný zpravidla vejcem, okurkou a uzeninou. V tomto receptu použijeme vepřovou kýtu, kterou naplníme a podusíme doměkka. Masovou šťávu pak doplníme červeným vínem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 694 kJ / 405 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,97 g |
| Tuky | 15,32 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 215 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 15,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové ptáčky na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68Bpn
Moje poznámka
Vepřové ptáčky na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68Bpn
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 12 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 14 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 16 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 20 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 8 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 10 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 11 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 11 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 12 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 13 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 13 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 14 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 14 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 14 hodinami
Suroviny:
maso vepřové z kýty,
sůl,
pepř mletý,
hořčice dijonská,
vejce,
okurky sterilované,
klobása,
špek,
cibule,
protlak,
víno červené,
vývar masový,
mouka hladká
Komentáře (3)
Máš je krásné.