Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové ptáčky na víně

Jeden z tradičních pokrmů naší kuchyně jsou ptáčci. Zarolovaný plátek masa, který je plněný zpravidla vejcem, okurkou a uzeninou. V tomto receptu použijeme vepřovou kýtu, kterou naplníme a podusíme doměkka. Masovou šťávu pak doplníme červeným vínem.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 40 min

75 min (35 min příprava + 40 min tepelná úprava)

31. 1. 2024 10:54

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 694 kJ / 405 kcal
Bílkoviny18,97 g
Tuky15,32 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 215 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy15,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Moanka Moanka

4. 2. 2024 16:08

No vida, z vepřového jsem ještě ptáčky nedělala… ;-) A na víně také ne. ;-)
Máš je krásné. :-8 Lákavé… <3

Marie Svarcova Marie Svarcova

31. 1. 2024 17:08

:-)<3:yes::yes: ty také dělám a určitě je tu i mám , někdy stačí změnit 1 slovo a nenajde se recept :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso vepřové z kýty, sůl, pepř mletý, hořčice dijonská, vejce, okurky sterilované, klobása, špek, cibule, protlak, víno červené, vývar masový, mouka hladká

TopRecepty.cz

Vepřové ptáčky na víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68Bpn