Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
Jednoduchý chléb pro naprosté začátečníky, který má vedle chleba bílého o mnoho tmavší střídu. Díky chlebovým moukám a bílému jogurtu má tento chléb lepší, výraznější chuť a je výborný i třetí den po upečení.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 740 kJ / 1 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,17 g |
Tuky | 11,07 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 368,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpKWm
Moje poznámka
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpKWm
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 6 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 6 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 7 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 10 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 10 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 4 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 6 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 6 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 7 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 7 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 8 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 8 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 8 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 8 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 8 hodinami
Suroviny:
voda,
jogurt bílý,
sůl,
kmín celý,
cukr,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
Komentáře (8)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Prostě to neumím.
Tento recept se mi moc líbí, je akorát pro mě. Moc za něj děkuji určitě vyzkouším .
Jo ale nemám pekárnu, to snad nebude vadit, když zadělám ručně nebo v robotu ne?