Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
Jednoduchý chléb pro naprosté začátečníky, který má vedle chleba bílého o mnoho tmavší střídu. Díky chlebovým moukám a bílému jogurtu má tento chléb lepší, výraznější chuť a je výborný i třetí den po upečení.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 740 kJ / 1 850 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,17 g |
| Tuky | 11,07 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 5 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 368,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpKWm
Moje poznámka
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpKWm
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 3 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 8 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 9 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno před 19 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 34 minutami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 52 minutami
Výborné lasagne
Ketynna před 2 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 2 hodinami
Květáková polévka
tomstny před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Wanilor před 2 hodinami
Polévka s rýží a hráškem
Kajkajak před 3 hodinami
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 3 hodinami
Nejlepší langoše
LUCAH před 5 hodinami
Suroviny:
voda,
jogurt bílý,
sůl,
kmín celý,
cukr,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
Komentáře (8)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Prostě to neumím.
Tento recept se mi moc líbí, je akorát pro mě. Moc za něj děkuji určitě vyzkouším .
Jo ale nemám pekárnu, to snad nebude vadit, když zadělám ručně nebo v robotu ne?