Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 810 kJ / 1 389 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,09 g |
| Tuky | 124,11 g |
| Vláknina | 0,16 g |
| Cholesterol | 387 mg |
| Sodík | 2,84 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 6,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrová pomazánka názvu "Obatzda"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEKR
Moje poznámka
Sýrová pomazánka názvu "Obatzda"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEKR
Nejnovější recepty
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 7 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 7 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 9 hodinami
Kari korma
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč linecký s tvarohem a jablky - i pro CRISP
Wilma před 45 minutami
Cop s jablečno-kokosovou náplní
Wanilor před 1 hodinou
Maminčiny palačinky
kimlo před 1 hodinou
Jablkové hrnkové lívanečky
Kristina1 před 1 hodinou
Polévka šup-šup
Danulka52 před 3 hodinami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 3 hodinami
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 4 hodinami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 4 hodinami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 4 hodinami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 5 hodinami
Tématické fráze:
obazda recept,
obazda,
pomazánka obazda,
obadza,
obadzda,
sýr obazda,
německá pomazánka,
pivni syrova pomazanka,
recept obazda,
obatzer,
pomazánka ze sýra brie,
sýrová pomazánka,
pomazánka z brie,
obadza recept,
recept na obazdu,
německá sýrová pomazánka,
bavorska syrova pomazanka,
pomazánka z camembertu,
pomazánka ze sýru brie,
obazda pomazánka
Suroviny:
sýr camembert,
máslo,
cibulka jarní,
pivo světlé,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
pepř,
sůl
Komentáře (15)
Holky, ani já jsem nevěděla, co je obatdza, jen jsem to realizovala podle časopisu.
http://pearlinberlin.blogspot.com/2008/01/obazda.h...
někdo dělá Obatzdu s pivem,ale je možné i bez.Pro
přiblížení Vám zasílám pár odkazů.
http://www.cheese-france.com/cheese/camembert.htm
http://www.chefkoch.de/rs/s0/obatzda/Rezepte.html