Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 810 kJ / 1 389 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,09 g |
Tuky | 124,11 g |
Vláknina | 0,16 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 2,84 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 6,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrová pomazánka názvu "Obatzda"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEKR
Moje poznámka
Sýrová pomazánka názvu "Obatzda"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEKR
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 4 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 4 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 5 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 8 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 8 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 2 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 4 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 4 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 5 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 5 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 6 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 6 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 6 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 6 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 6 hodinami
Tématické fráze:
obazda recept,
obazda,
pomazánka obazda,
obadza,
obadzda,
sýr obazda,
německá pomazánka,
pivni syrova pomazanka,
recept obazda,
obatzer,
pomazánka ze sýra brie,
sýrová pomazánka,
pomazánka z brie,
obadza recept,
recept na obazdu,
německá sýrová pomazánka,
bavorska syrova pomazanka,
pomazánka z camembertu,
pomazánka ze sýru brie,
obazda pomazánka
Suroviny:
sýr camembert,
máslo,
cibulka jarní,
pivo světlé,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
pepř,
sůl
Komentáře (15)
Holky, ani já jsem nevěděla, co je obatdza, jen jsem to realizovala podle časopisu.
http://pearlinberlin.blogspot.com/2008/01/obazda.h...
někdo dělá Obatzdu s pivem,ale je možné i bez.Pro
přiblížení Vám zasílám pár odkazů.
http://www.cheese-france.com/cheese/camembert.htm
http://www.chefkoch.de/rs/s0/obatzda/Rezepte.html