Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 204 kJ / 527 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,83 g |
| Tuky | 31,96 g |
| Vláknina | 13,65 g |
| Cholesterol | 71 mg |
| Sodík | 173 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 39,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový jazyk v křenovo-hořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGVz
Moje poznámka
Vepřový jazyk v křenovo-hořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGVz
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 19 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 20 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 22 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 44 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 48 minutami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 49 minutami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 53 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 2 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 3 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 3 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 4 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 4 hodinami
Suroviny:
jazyk vepřový,
mrkev,
petržel,
celer,
pepř celý,
bobkový list,
cibule,
sůl,
cibule,
semínka hořčičná,
hořčice,
smetanový křen,
máslo,
mouka hladká,
vývar masový,
smetana na vaření,
sůl,
pepř mletý,
cukr
Komentáře (7)