Vepřové plátky s celerovo jablečnou omáčkou z papiňáku (tlakového hrnce)
Díky tlakovému hrnci připravíme vepřové maso během chvíle. Šťavnaté a měkké plátky masa podáváme s chutnou celerovo-jablečnou omáčkou, kterou zjemníme smetanou. Jako přílohu můžeme zvolit rýži.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 744 kJ / 1 373 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,69 g |
Tuky | 96,67 g |
Vláknina | 48,07 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 646 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 86,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky s celerovo jablečnou omáčkou z papiňáku (tlakového hrnce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR7o5
Moje poznámka
Vepřové plátky s celerovo jablečnou omáčkou z papiňáku (tlakového hrnce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR7o5
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 18 minutami
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 21 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 32 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 38 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 1 hodinou
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 2 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 18 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 19 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
olej,
cibule,
česnek,
celer,
jablko,
vývar zeleninový,
smetana ke šlehání,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (4)