Dalamánkové bagety
Lehoučké bagetky, zadělané odvarem z melty, s přídavkem trochy strouhaných vařených brambor, které prodlouží trvanlivost pečiva. Melta zařídí střídě barevně trochu tmavší, kávový podtón a je nepatrně poznat i na chuti. Celkově jsou bagety hodně kypré, voňavé a moc dobré.
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 922 kJ / 2 849 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,55 g |
Tuky | 63,54 g |
Vláknina | 36,47 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 488,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dalamánkové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wprlX
Moje poznámka
Dalamánkové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wprlX
Nejnovější recepty
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 15 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 21 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 17 minutami
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 22 minutami
Tatarák z olomouckých tvarůžků
Slavista62 před 30 minutami
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 2 hodinami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 12 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 12 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 12 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 13 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 13 hodinami
Suroviny:
melta,
sladěnka,
droždí čerstvé,
mouka hladká,
melta,
olej,
sůl,
kmín drcený,
brambory,
mouka celozrnná žitná,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (3)