Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 771 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,81 g |
Tuky | 80,93 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 661 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 63,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žemlovka - Sladká jablka podle Itala
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PYO6
Moje poznámka
Žemlovka - Sladká jablka podle Itala
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PYO6
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 10 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 16 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 16 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Litý perník
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 2 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 2 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 2 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 3 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 4 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 4 hodinami
Tématické fráze:
žemlovka,
žemlovka z jablek,
s italem v kuchyni žemlovka,
ital v kuchyni recepty,
žemlovka s italem v kuchyni,
ital v kuchyni,
jablka v kuchyni,
žemlovka bez jablek,
žemlovka s jablky,
žemlovka s italem,
sladká jídla z jablek,
recept na zemlovku,
jablka v kuchyni-recepty,
zemlbába podle itala,
žemlovka podle emanuela,
s italem v kuchyni zemlbába,
zemlbábá,
s italem v kuchyni recepty žemlovka,
recepty na žemlovku,
s italem v kuchyni zemlebaba
Suroviny:
houska,
jablko,
mléko,
vejce,
ořechy vlašské,
máslo,
cukr vanilkový
Komentáře (9)